Zoeken in de titels op deze website:

Inhoudsopgave
Artikel

Cafés, brasseries en bars

Onder categorie Horeca 3 van het Nederlandse bestemmingsplan vallen in het algemeen cafés, brasseries en bars. De verlichting ervan behoort zo te zijn ontworpen dat een bepaalde gewenste sfeer wordt bereikt. Belangrijk is dat er voldoende rekening wordt gehouden met de soort bezoekers die voornamelijk worden verwacht en met het aanwezige interieur.

Café’s

Een café is van oudsher een horecagelegenheid waar bezoekers regelmatig plaatselijke en algemene zaken bespreken onder het genot van alle mogelijke dranken (frisdrank, koffie/thee, bier, wijn, enzovoort). Cafés vervullen vaak een belangrijke sociale functie als plaats waar stamgasten elkaar ontmoeten aan de bar

Log in of activeer deze boektitel om verder te lezen.

Om het hele document te lezen moet u eerst inloggen of deze boektitel activeren.

Inloggen

Log in met uw e-mailadres en wachtwoord om het hele document te lezen.

Nu inloggen

Activeren

Activeer deze boektitel om het hele document te lezen.

Boektitel activeren